Open koffie december heeft een sponsor!

Logo PLUS BennekomDe Open Ondernemers Koffies van oktober en november bij Eindeloos waren een groot succes. Dat is niet ongemerkt gebleven. Er heeft zich voor de Open Koffie op 16 december nu een sponsor gemeld. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Plus Bennekom heeft aangeboden aan het eind van de Open Koffie de nota voor zijn rekening te nemen.

Ook deze Open Koffie is natuurlijk op onze vaste locatie bij Eindeloos aan de Veenderweg.  Tijdens de Open Koffie kunnen we kennismaken met andere ondernemers. Het espressoapparaat voor heerlijke espresso of cappuccino staat klaar vanaf 9 uur. We hopen dat we weer een grote groep ondernemers, zp-ers en andere geïnteresseerden uit Bennekom én omgeving te kunnen netwerken onder het genot van de heerlijke koffie van Eindeloos. De Open Koffie vindt plaats in het achterste deel van Eindeloos. Je kunt ook gebruik maken van de ingang aan deze zijde (Brinkstraat).

Belangrijk om te weten is dat Eindeloos tijdens de Open Koffie ook open is voor andere gasten. Verzoek om onder deze bezoekers niet te flyeren en ze rustig van hun koffie te laten genieten.