Bouw Adviesbureau Buizer (BAB) sponsor Open Koffie oktober

Op dinsdag 20 oktober is er Open Coffee Bennekom voor ondernemers uit Bennekom en omgeving. Van 09.00 uur tot 11.00 uur ben je welkom bij Eindeloos Koffie Thee & Winkel aan de Veenderweg 18 in Bennekom. Sponsor van de bijeenkomst is deze keer Bouw Adviesbureau Buizer (BAB).

Sponsor: Bouw Adviesbureau Buizer (BAB)

Gerard Buizer is al 24 jaar actief op het gebied van bouwadvisering. Het zwaartepunt van zijn werk ligt bij het inspecteren en het keuren van bestaande woningen bij aankoop. Bij zo’n bouwkeuring wordt de woning van boven naar beneden en van binnen en van buiten zorgvuldig geïnspecteerd en wordt daarvan een uitgebreide rapportage opgemaakt compleet met foto’s en kosteninformatie. Daarnaast is Gerard energieadviseur, maakt hij voor VVE’s meerjaren-onderhoudsplannen en adviseert hij bij renovaties, onderhoud en bijvoorbeeld bij nieuwbouw. Ook opleveringskeuringen is een dienst die veel wordt gevraagd. De laatste jaren wordt BAB veelvuldig ingeschakeld bij bouwgebreken, bouwschades, vooropnames en bouwgeschillen.
Voor investeerders keurt BAB hele complexen en bedrijfspanden in de wijde regio en heel Nederland.

 

BAB staat bekend om haar onafhankelijkheid, snelheid en korte lijnen, zo is een bouwkeuringsrapport van een woning veelal binnen 1 dag gereed. Manon Van de Haar-Buizer loopt thans stage bij BAB en zal in de loop van de tijd instomen en taken over gaan nemen. Manon en Gerard vormen zo een hecht team op het gebied van bouwadvies in brede zin.

Kies je voor kwaliteit, snelheid, service, betrouwbaarheid, onafhankelijkheid en een gunstige prijsstelling, dan is Bouw Adviesbureau Buizer graag uw partner.

Ik verwijs u graag naar www.bouwadviesbureaubuizer.nl voor meer informatie.