Eerste OC van nieuwe seizoen goed bezocht

20130917_Open Coffee Bennekom_0001 (Small)Het was een gezellige drukte bij de eerste OC van het nieuwe seizoen. Nico de Bruijn was onze gastheer in Kookstudio Bonogusta. Ons kopje koffie werd verzorgd door een echte barista, die van elke cappuchino een waar kunststukje maakte. Het gebak, gesponsord door Benn. onze dorpsglossy, smaakte daar heerlijk bij.

Er werd weer volop genetwerkt. Natuurlijk was er even aandacht voor de organisator van de voorgaande twee jaar Open Coffee Bennekom, Alfa accountants – met een doosje lekkers voor op kantoor werd Erwin Beldman van Alfa bedankt voor alle goede zorgen. Als sponsor van de locatie en de koffie vertelde Nico over de Kookstudio Bonogusta en de mogelijkheden aldaar.

Al met al een zeer geslaagde ochtend. Over een maand is er weer een nieuwe open coffee – waar? Dat hopen we snel te weten. Heb je een leuke locatie en wil je de open coffee wel een keer ontvangen, neem dan contact met ons op. Dit geldt natuurlijk ook als je een volgende keer het lekkers voor bij de koffie wil sponsoren.

Wat beelden: