Open Coffee on Tour: De Hooilanden

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21/01/2014
09:00 - 11:00

Locatie
Boerderij De Hooilanden

Categorieën


Ook deze derde dinsdag van de maand is er weer een Open Coffee Bennekom. De eerste van dit nieuwe jaar 2014.  We hebben weer een hele mooie locatie gevonden die het bezoeken zeker waard is: De Hooilanden, aan de Slagsteeg 20 in Bennekom.

De Hooilanden is een biologische boerderij in Bennekom, in het hart van de Gelderse Vallei. Het is een biologische melkveehouderij met zo’n tachtig karakteristieke blaarkop koeien. De boerderij is daarnaast ook een zorgboerderij, een vergaderboerderij en een culinaire boerderij. De plek leent zich uitstekend voor vergaderingen, (kook)workshops of en besloten diner op een bijzondere buitenlocatie. Bovendien komen veel ingrediënten hiervoor van het land en de omgeving.

Natuurlijk is er weer koffie, aangeboden door de Hooilanden, met wat lekkers, aangeboden door Ada Sophie Culinair. Ada is bij veel mensen al bekend als de chefkok van Albert Heijn Bennekom, waar zij (of tegenwoordig haar zoon Pim) ons op vrijdag en zaterdag altijd weer verrast met een heerlijk gerecht. Ik denk dat er in menig Bennekomse keuken al veel recepten van Ada zijn uitgeprobeerd. Ada Sophie Culinair verzorgd regelmatig kookworkshops bij De Hooilanden.

Natuurlijk is er ook deze Open Coffee weer gelegenheid om promotiemateriaal op de “Kennismakingstafel” te leggen.

We hopen dat we weer met een grote groep kunnen netwerken. Zet dus de datum in de agenda en kom een kijkje nemen op de Hooilanden.

We vinden het prettig als je je even aanmeldt.

Ik kom ook!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.