Open Coffee on tour: Seats2Meet Food Inspiration

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/02/2014
09:00 - 11:00

Locatie
Seats2Meet

Categorieën


Voor onze Open Coffee “on tour” hebben we in februari weer een mooie locatie gevonden. Deze dinsdag zijn we te gast bij Seats2Meet Food Inspiration. Seats2Meet heeft locaties over het hele land. En sinds kort dus ook in Bennekom. Seats2Meet biedt werkplekken (workspaces) aan. Deze gratis werkplekken betaal je met “sociaal kapitaal”. Iedereen heeft wel zijn kennis en expertise. Ga je aan het werk bij een Seats2Meet dat ga je ermee akkoord dat andere bezoekers je kunnen aanspreken om eventueel wat van je kennis gebruik te maken. En natuurlijk kun jij ook van de kennis en expertise van anderen gebruik maken. In ruil daarvoor heb je dus een werkplek, met wifi, koffie en zelfs een lunch. Daarnaast is Seats2Meet natuurlijk ook de plek waar je anderen kunt ontmoeten. En dat is iets wat we natuurlijk tijdens deze Open Coffee gaan doen.

Seats2Meet Foodinspiration biedt naast de locatie ook de koffie en wat lekkers bij de koffie aan.

Zet deze datum dus in de agenda en kom dinsdag 18 februari even kennismaken met Seats2Meet Bennekom en andere Bennekomse ondernemers en Open Coffee bezoekers.

Vergaderen in bennekom

Een marktvernieuwende vergaderervaring in bennekom

Seats2meet.com (S2M) vergaderlocaties in bennekom faciliteren een dynamische omgeving waarin onze gasten kunnen werken, vergaderen en elkaar ontmoeten. Anders dan andere vergaderlocaties in de regio bieden wij je de mogelijkheid om 24 uur per dag online je vergadering te boeken in één van onze Meetingspaces in bennekom.

Een marktvernieuwende vergaderervaring in bennekom waar we je graag ontvangen in een vergaderruimte die exact aansluit op het doel van je bijeenkomst. In samenwerking met onze lokale partners maken we jou ervaring af met een geweldige lunch, Koffie/Thee corners, beamers, laptops en alles wat verder nodig is om jou bijeenkomst tot een succes te maken. Seats2meet.com is een innovatief businessconcept in de industrie van vergaderingen en conferenties en is ontworpen voor het snel en moeiteloos boeken van vergaderingen. In onze boekingssoftware boek je jouw vergaderstoel (seats) om te vergaderen, in plaats van vergaderzalen. Afhankelijk van het soort bijeenkomst biedt de software de beste optie aan. Natuurlijk respecteren wij de dynamiek van deze maatschappij (zoals wij die graag noemen: Society 3.0). Lees meer over onze filosofie

Ik kom ook!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.