Open Ondernemers Koffie geannuleerd

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 16/11/2021
09:00 - 11:00

Categorieën


Deze bijeenkomst gaat vanwege coronamaatregelen NIET door

Jullie feedback is voor ons een inspiratie om themabijeenkomsten te gaan organiseren waarin deze zaken ter sprake komen. Daarom stellen we deze vraag tijdens de Open Ondernemers Koffie Vallei en Neder-Veluwe van dinsdag 16 november.
Net als voor de corona willen we om de maand weer een thema behandelen wat voor jou, als ondernemer, interessant kan zijn. Tijdens de Open Koffie van november praten we in groepjes over wat interessante onderwerpen kunnen zijn aan de orde te laten komen. Waar loop jij tegenaan als ondernemer en waar zou jij wat meer over willen weten. Op deze manier hopen we onderwerpen te krijgen die ook daadwerkelijk bij spelen. We weten dat er in de groep ook al veel expertise aanwezig is, dus we hopen dat we deze in kunnen zetten voor de spelende vragen. Zo brengen we vraag en antwoord wat dichter bij elkaar tijdens deze thema-ochtenden.

Kom dus meepraten tijdens de Open Ondernemers Koffie Vallei en Neder-Veluwe op 16 november in de Kunstfactorij, Dorpstraat 11 te Bennekom. De deur gaat weer om 9 uur open. Koffie en thee is €2 euro per kop. Opbrengst komt weer ten goede aan het Kunstfestival voor Kinderen 2022. Graag contant afrekenen.
Natuurlijk zorgen we ervoor dat er ook voldoende tijd is om nog even te netwerken en is er weer een presentatietafel aanwezig voor brochures en visitekaartjes.
Voorlopig is er nog geen coronacheck nodig, maar we gaan ervan uit dat iedereen zijn verantwoording neemt en niet komt bij klachten.