Open Ondernemers Koffie Bennekom

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/10/2016
09:00 - 11:00

Locatie
Café de Dorpsherberg

Categorieën


Op dinsdag 18 oktober, van 9.00 tot 11.00 uur, is er weer Open Coffee Bennekom. Café De Dorpsherberg, brinkstraat 4 in Bennekom opent hiervoor speciaal op dit tijdstip haar deuren. Sponsor: Ten Donkelaar Administratie & Advies Ede.

Open Coffee Bennekom

Open Coffee Bennekom is er op elke derde dinsdag van de maand. De doestelling is simpel: kennismaken met collega-ondernemers uit Bennekom en wijde omgeving. En wel onder het genot van een kop koffie of thee. Op de infotafel kun je ook, als je wilt, je onderneming nader presenteren. Bijvoorbeeld met je visitekaartje of je folder.

 

De sponsor: Ten Donkelaar Administratie & Advies Ede

Het administratiekantoor van Rob Mooij, speciaal voor ZZP en MKB. Met de voordelen van een klein kantoor: korte lijnen, persoonlijk contact, lage tarieven. Én de voordelen van de groten: veel kennis, ervaring, groot netwerk, continuïteit. Maak vrijblijvend een afspraak: ede@tendonkelaar.nl of 06-52294225. Dan bekijken we welke dienstverlening bij je past. Een dienst op maat omdat je veel zelf doet. Of een all-in pakket tegen een vast tarief.

 

Sleutelwoorden:

Op orde           –           Uw administratie

In orde             –           Uw belastingen

Inzicht              –           Inkomsten en uitgaven

Efficiënt           –           Zo min mogelijk werk

Opgelucht        –           Geen zorgen meer