Open Ondernemers Koffie Bennekom

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 20/03/2018
09:00 - 11:00

Locatie
Café de Dorpsherberg

Categorieën


Voor de ene ondernemer is netwerken makkelijker dan voor de andere. Wat zijn de do’s en don’ts van het ‘nieuwe netwerken’? Waar kun je als ondernemer je voordeel mee doen? Wat maakt een succesvolle en authentieke pitch? De Open Coffee van Bennekom en omgeving geeft daar op dinsdag 20 maart antwoord op. Gastspreker Daryl Baars van Doelbewust Online Marketing uit Veenendaal deelt dan als ondernemer en voorzitter van ondernemersnetwerk BIZ Ede zijn ervaringen.

Netwerken nieuwe stijl

Netwerken draait om het maken van een connectie met anderen. Hoe leg je het beste die verbinding? Heb je een doel en wat zou je doel kunnen zijn? Vertel je direct hoe goed je bent, of juist niet? Doen visitekaartjes er nog toe? Daryl Baars gaat daar gedurende 20-30 minuten op in, met heldere voorbeelden en concrete tips. Tips die we daarna gelijk in praktijk kunnen gaan brengen. Zoals elke maand maken we na de presentatie namelijk weer tijd voor een kort pitch-rondje. Zodat het netwerken daarna als vanzelf gaat.

Koffie en kennismaken met collega ondernemers

Zoals elke maand gaan de deuren van de Dorpsherberg in Bennekom speciaal weer voor ons om 9 uur open en staat de koffie klaar. Op de promotietafel kun je je folders, boek en visitekaartjes neerleggen om jezelf zichtbaar te maken. Omdat er geen sponsor is, is de koffie wel voor eigen rekening. De organisatoren heten je graag welkom tijdens de Open Ondernemers Koffie. Neem gerust een collega ondernemer mee.