Open Ondernemers Koffie september.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/09/2018
09:00 - 11:00

Locatie
Café de Dorpsherberg

Categorieën


De vakantie is weer voorbij, de derde dinsdag van september nadert. En standaard hebben we dan ter voorbereiding op de hoedenparade en de troonrede de Open Ondernemers Koffie Bennekom. Ook deze keer hebben we, denk ik, weer een leuke workshop/presentatie.

workshop optimaal communiceren met grafische uitingen

We weten allemaal dat het een must is om goed te communiceren. Een belangrijk communicatiemiddel zijn al je grafische uitingen, van visitekaartje tot website. Ferdinand van Nispen, die jarenlang ervaring heeft als grafisch vormgever, gaat in een interessante dynamische workshop nader hierop in en geeft handige tips en tools tijdens de Open Ondernemers Koffie Bennekom.

Communiceren met je visitekaartje

Bij ontmoetingen is het belangrijk om iets tastbaars achter te laten. Dat begint bij je visitekaartje. Maar weet je ook hoeveel je hiermee en met andere grafische uitingen kunt zeggen? Dinsdag vertelt Ferdinand welke aspecten hierbij belangrijk zijn. Hoe kun je uitblinken, een voetdruk achterlaten en hoe komt jouw boodschap goed naar voren? Maar ook: wat zijn de valkuilen waar je alert op moet zijn. We gaan hier zelf ook mee aan de slag.

Koffie en kennismaken met collega ondernemers

Zoals elke maand is het daarna tijd voor het pitch-rondje gevolgd door informeel netwerken. De deuren van de Dorpsherberg in Bennekom gaan weer speciaal voor ons om 9 uur open. Op de promotietafel kun je je folders, boek en visitekaartjes neerleggen om jezelf zichtbaar te maken. Omdat er geen sponsor is, is de koffie wel voor eigen rekening. De organisatoren heten je graag welkom tijdens de Open Ondernemers Koffie.

Wil je collega ondernemers ontmoeten en meer weten over de winst die met jouw grafische uitingen te behalen zijn? Kom dan ook 18 september!