Personal Branding bij Bouwstede in Ede

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/04/2019
09:00 - 11:00

Locatie
Bouwstede

Categorieën


Let op, deze keer netwerken we in Bouwstede in Ede, in plaats van in Bennekom. Verder is er niet zoveel anders dan anders. We ontmoeten elkaar en elkaars business en als er tijd is, doen we een ‘Rondje Pitchen’.
Na afloop kun je mee met een rondleiding door Bouwstede. In De Dorpsherberg in Bennekom kunnen we vanaf mei weer terecht.

PERSONAL BRANDING
Daarnaast krijgen we deze keer van Carla Lodowika Coaching & Advies de voor ons allemaal onontbeerlijke mogelijkheden voorgeschoteld van PERSONAL BRANDING. Hoe benut je die verstandig als kleine ondernemer, zodat je je consistent en authentiek profileert? Kom naar de Open Ondernemers Koffie op 16 april in Bouwstede, Galvanistraat 1 in Ede, en kom erachter!

Personal Branding is een manier om jezelf sterk te presenteren. Amerikanen noemen het “jezelf als merk positioneren”. Het gaat er vooral om hoe je jezelf presenteert en je unieke kenmerken laat zien, waardoor je een positief beeld bij anderen oproept.

Als ondernemer heb je veel concurrenten. Dat maakt het belangrijk dat je opvalt in jouw markt. Wanneer je een positief beeld/associatie bij je potentiële klanten oproept, zullen ze eerder voor jou kiezen. Het kan zijn door je kennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, etc.

Om jezelf goed te presenteren, “persoonlijk te branden”, zorg je eerst dat je helder hebt hoe je je unieke kenmerken kan etaleren. Dus: ken jezelf en je doelen. Het is daarbij belangrijk dat je weet wat je klanten willen, dat je relevant, consistent en herkenbaar bent als “sterk merk”. Personal Branding is geen doel op zich; het dient als ondersteuning van jezelf en van je bedrijf.
Daarnaast is het belangrijk dat je organisatie ook een Branding ondergaat. Eventuele medewerkers moeten met je meegroeien.

Deze presentatie gaat in op hoe je meer over jezelf duidelijk krijgt en over de mogelijkheden om jezelf “goed te verkopen”, consistent en authentiek te zijn zonder al te erg te overdrijven.
Sociale media zoals Linkedin, Facebook, Instagram ed. worden veel gebruikt. Echter naast de voordelen zijn er ook potentiële nadelen ervan te vinden. Hoe benut je die mogelijkheden als kleine ondernemer verstandig? Kom er achter tijdens de presentatie op 16 april bij Bouwstede, Galvanistraat 1 in Ede vanaf 9.00 u.