Financiering hoeft niet moeilijk te zijn – Open koffie oktober

16 oktober is er weer de Open Ondernemers Koffie Bennekom e.o.  Vanaf 9 uur is de deur van de Dorpsherberg weer open. Ons thema deze maand is financiering met als spreker Tom Baerends van het Financieringsgilde Nederveluwe. Er is geen sponsor, dus zelf de koffie (of thee) afrekenen. En bereid je pitch voor want natuurlijk doen we weer een pitchrondje zodat we weten wie er allemaal zijn en welke expertise er in huis is.

Tom Baerends en het Financieringsgilde Nederveluwe

Een traditionele bankfinanciering is steeds moeilijker te verkrijgen. Banken geven de laatste jaren minder vaak thuis en zijn lastig benaderbaar geworden. En er zijn heel veel alternatieven en varianten op de markt gekomen. Het aantal geldverstrekkende partijen in Nederland is opgelopen tot boven de 200. Als ondernemer of zijn adviseur zie je door de bomen het bos niet meer. Hoe weet je dan dat je het beste product tegen de beste voorwaarden krijgt aangeboden? Ongeacht of het nu gaat om financieren van vastgoed, startups, bedrijfsovernames, equipment, werkkapitaal en herfinancieringen. Belangrijk is de toegang te kennen naar de markt van geldverstrekkende partijen en financieringsvormen, zodat de meest passende bedrijfsfinanciering kan worden verkregen.

Het verkrijgen van een passende financieringsoplossing is voor MKB ondernemers in deze tijd niet altijd even makkelijk. Financieringsgilde Nederveluwe legt ons op dinsdagmorgen 16 oktober om ca 9.30 uur graag uit wat er nodig is voor een succesvolle financieringsaanvraag en hoeveel tijd zo’n traject kost. Ongeacht welke vorm van zakelijk financieren. Tom Baerends gelooft er namelijk in dat elke financieringsaanvraag succesvol kan zijn.

Tom Baerends heeft als persoonlijke missie om ondernemers te helpen hun dromen te realiseren. Hoe mooi is dat? Als expert in bedrijfsfinancieringen licht hij graag toe hoe MKB ondernemers tijd kunnen besparen en hoe zij de slagingskans voor een succesvolle financieringsaanvraag kunnen vergroten.