Fortido Coaching sponsor november

Op 21 november hebben wij weer de Open Ondernemers Koffie Bennekom e.o. Voor deze maand heeft zich  een leuke sponsor aangemeld: Fortido Coaching. Tijdens de Open Koffie zullen zij wat over hen werk vertellen.

Natuurlijk zal er ook tijdens deze Open Koffie weer een tafel zijn waar je je bedrijf kunt presenteren. De deur van de Dorpsherberg staat weer vanaf 9 uur voor ons open.

Fortido Coaching

In hun werk als Personal Trainer Fortido Coaching met ondernemers en business professionals die aan een goede vitaliteit willen werken. Te veel ondernemers zijn veel tijd kwijt aan hun onderneming en hebben te weinig tijd over om te werken aan o.a. hun gezondheid.

Veel ondernemers zetten hun onderneming continu op nummer één en vergeten vaak dat zij daar zelf het fundament van zijn.

In de coachingsprogramma’s gaat Fortido minimaal 3 maanden, 1 op 1, aan de slag met voeding en training. Zij helpen je bij het creëren van een betere vitaliteit. Denk hierbij aan een gezond gewicht, kwalitatief goede nachtrust, meer focus en geen rugklachten. 

Kijk voor meer informatie alvast op www.fortido.nl