Fortido Coaching sponsort Open Ondernemers Koffie

16 januari is het weer zover. De eerste Open Ondernemers Koffie Bennekom e.o. van 2018. Onder het genot van een heerlijk kop koffie of thee weer netwerken en kennismaken. Deze maand hebben we weer een sponsor, een bekende, want Fortido Coaching was ook onze sponsor van november. We vinden het leuk te merken dat zij de Open Ondernemers Koffie net als wij waardevol vinden en daarom graag nog een keer willen sponsoren. Zoals elke maand gaan de deuren van de Dorpsherberg in Bennekom speciaal weer voor ons om 9 uur open en staat de koffie klaar. Natuurlijk ook deze maand weer tijd voor een kort pitch-rondje zodat het netwerken daarna weer een stukje makkelijker gaat en ook deze maand natuurlijk weer de promotietafel waar je je folders en visitekaartjes kwijt kan. We hopen je weer te zien bij de Open Ondernemers Koffie en ken je een ondernemer die nog niet op de Open Koffie is geweest.. neem hem of haar gerust een keer mee.

De Open Ondernemers Koffie: dinsdag 16 januari van 9-11 uur in de Dorpsherberg in de Brinkstraat te Bennekom.

Fortido Coaching

In hun werk als Personal Trainer Fortido Coaching met ondernemers en business professionals die aan een goede vitaliteit willen werken. Te veel ondernemers zijn veel tijd kwijt aan hun onderneming en hebben te weinig tijd over om te werken aan o.a. hun gezondheid.

Veel ondernemers zetten hun onderneming continu op nummer één en vergeten vaak dat zij daar zelf het fundament van zijn.

In de coachingsprogramma’s gaat Fortido minimaal 3 maanden, 1 op 1, aan de slag met voeding en training. Zij helpen je bij het creëren van een betere vitaliteit. Denk hierbij aan een gezond gewicht, kwalitatief goede nachtrust, meer focus en geen rugklachten. 

Kijk voor meer informatie alvast op www.fortido.nl