Heb jij je aanbod scherp?

“En… wat doe jij?” Dit is denk ik wel een van de meest gestelde vragen op een netwerkbijeenkomst. En natuurlijk heb je daar wel een antwoord op, maar wat zeg je eigenlijk in dat antwoord? Kom jij verder dan.. ik ben coach, of webbouwer, tekstschrijver… fotograaf? Hoe scherp kun jij in één antwoord je aanbod vertellen? Is het je gesprekspartner duidelijk wat je nu precies doet? en voor wie? Kan hij of zij dat ook makkelijk door vertellen?


Vaak blijven we hangen in een redelijk generalistisch antwoord en weet de vraagsteller nog niet direct waarvoor ze je nu kunnen inhuren. Stel.. je bent fotograaf… kunnen ze jou benaderen voor mooie bedrijfspresentaties waarbij het interieur van het kantoor mooi en strak in beeld komt, of ben jij juist iemand die de mens in de ondernemer op een mooie natuurlijke manier kan vastleggen. Zorg dat je duidelijk kunt maken wie je bent en waarvoor ze jou kunnen benaderen.

Tijdens de Open Ondernemers Koffie op 18 oktober willen we graag in kleine groepen werken om jouw aanbod scherp te krijgen middels sparren en feedback. Krijgt jouw gesprekspartner voldoende informatie om duidelijk door te kunnen vertellen wat jij doet? Tijdens deze bijeenkomst helpen we elkaar om ieders aanbod scherp te krijgen en daarbij wellicht ook de doelgroep tot wie je je het beste kunt richten. Zorgen dat jouw toekomstige klant weet waarvoor ze jou moeten hebben. En maak je mede-netwerkers duidelijk aan wie ze jouw naam kunnen doorgeven bij een “ik zoek een …. weet jij toevallig iemand”-vraag.
Neem pen en papier mee om de tips die je van je mede-ondernemers krijgt op te schrijven zodat je thuis je Linked-In profiel direct kunt aanscherpen.

De Open Ondernemers Koffie is in de Dorpsherberg in Bennekom, waar de deur om 9 uur voor ons open gaat. De workshop start om ca 9:30 en duurt ongeveer een uur. Koffie en thee voor eigen rekening.
Natuurlijk is er ook weer een presentatietafel waar je je promotiemateriaal op kunt leggen.
Kom gerust met mede-ondernemers of deel het event op je tijdlijn of ondernemersgroep