HNK Ede sponsor Open Ondernemerskoffie Bennekom e.o. april

Dinsdag 19 april is HNK (Het Nieuwe Kantoor) sponsor van de Open Ondernemers koffie Bennekom e.o. En omdat het concept van HNK eigenlijk voor zichzelf spreekt als je het ziet hebben zij ons op hun locatie uitgenodigd voor de Open Koffie. Eenmalig is de Open Ondernemers Koffie dus niet op onze nieuwe locatie De Dorpsherberg in Bennekom, maar bij HNK op het Hora Park in Ede. De tijd is niet veranderd, gewoon van 9 tot 11 uur. We hopen jullie allemaal daar te treffen om kennis te maken met elkaar en met Het Nieuwe Kantoor.

HNK zit in het Horapark, Bennekomseweg 41 in Ede (voor navigatie: geef ‘Horapark’ op als bestemming). 

Over de sponsor HNK

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past.

Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking en is de ultieme (net)werklokatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals.