Hoe veerkrachtig ben jij?

Dinsdag 21 juni a.s. is er weer de Open Ondernemers Koffie. Deze maand met een workshop over Veerkracht verzorgt Zin in Werk.

In de afgelopen corona jaren is ieders veerkracht behoorlijk op de proef gesteld. Wil je weten en ook ervaren hoe veerkracht je leven makkelijker, lichter en meer ontspannen maakt? Doe dan mee op 21 juni. Twee coaches van Zin in Werk, Jettie van den Houdt en Ans Vermeulen, begeleiden deze workshop.

Veerkracht is een veelomvattend begrip. Het houdt o.a. verband met hoe je omgaat met werkdruk, met de balans werk-privé, met de communicatie met je omgeving en met je vermogen om je aan te passen aan veranderende omstandigheden. Tijdens deze ochtend ervaar je hoe groot je eigen veerkracht is. Je wordt je ervan bewust wat dat voor je doet en hoe je het kunt behouden en versterken.

Als je veerkracht hebt ga je makkelijker en meer ontspannen om met alle uitdagingen die je op je pad vindt. Vervelende gebeurtenissen die in je leven komen brengen je niet direct uit balans. Veerkracht zorgt zo voor meer energie en vitaliteit. Het draagt bij aan je fysieke gezondheid en helpt je om vorm te geven aan een zinvolle invulling van je leven. 

Soms sta je voor uitdagingen waardoor veranderen onvermijdelijk is. Je moet je dan aanpassen en zoeken naar hoe je je verhoudt tot de situatie. Daarvoor heb je veerkracht nodig. Je vraagt je misschien soms af of je nou echt zo nodig, letterlijk of figuurlijk, een ander pad moet kiezen. Het betekent immers dat je een bestaand gedragspatroon moet bijstellen. We zeggen dan wel zo makkelijk dat je uit je comfortzone moet zien te komen. Maar doe dat maar eens.  De workshop op 21 juni bied je de mogelijkheid je eigen veerkracht te onderzoeken en daarover in gesprek te gaan met elkaar. 

Veerkracht en Vitaliteit is een van de vier aandachtsgebieden van www.zininwerk.net De coaches van Zin in Werk zetten zich met coachgesprekken en coachwandelingen in om mensen en organisaties te helpen om op een positieve, gezonde manier in actie te komen voor een volgende stap in hun (werkende) leven.

De Open Ondernemers Koffie is in de Dorpsherberg in Bennekom, waar de deur om 9 uur voor ons open gaat. De workshop start om ca 9:30 en duurt ongeveer een uur. Koffie en thee voor eigen rekening.