Hou jezelf en je onderneming gezond

‘Wat houdt jou en je onderneming gezond en wat is invloed van jouw werkomgeving daarbij’

Om als ondernemer je bedrijf gezond te houden is het van belang dat je zélf fit bent. Een fit lijf en een heldere geest gaat niet altijd vanzelf. Daar heb je een verantwoordelijkheid in te nemen. Dat beweging, voeding en rust daar een belangrijke rol in spelen weten de meesten van ons wel.

Maar hoe werkt dat dan precies en hoe kun je daar zelf  invloed op uitoefenen?

Waar minder ondernemers zich van bewust zijn is welke invloed hun werk- én woonomgeving daarbij heeft. Heb je je weleens afgevraagd waarom juist in dat ene pand elk bedrijf failliet gaat?
Of waarom je altijd naar datzelfde restaurant gaat. Niet omdat het eten zo bijzonder is maar omdat je je er zo ontspannen voelt. Zou het kunnen dat er meer factoren van invloed zijn dan die we zo met het blote oog waarnemen?

Vanuit haar werk- & levenservaring deelt Yvonne Veenendaal graag haar kennis over deze onderwerpen met ons tijdens de Open Ondernemers Koffie. Yvonne werkt vanuit haar praktijk voor natuurlijke gezondheid, is life-coach en TAO-Geomantie consultant.

De deur gaat weer open om 9 uur en we starten rond 9:15 met de presentatie. Koffie en thee zijn voor eigen rekening. Jan en Ina van de Dorpsherberg zorgen weer voor wat lekkers bij de koffie. En natuurlijk is er de presentatietafel voor folders en visitekaartjes