Je werkomgeving: helemaal jouw zaak!

Straalt jouw werkomgeving uit wat je doet? Welke sfeer wil je dat het oproept? Hoe en waar ontvang je je gasten het best? Op de eerste Open Ondernemerskoffie van 2019 in Bennekom staan deze thema’s centraal. Kom op dinsdag 15 januari, van 9.00 tot 11.00 naar De Dorpsherberg, Brinkstraat 4, in Bennekom. De koffie is voor eigen rekening.

Past je werkomgeving bij jouw onderneming?

Een passende werkomgeving maakt dat je als ondernemer goed in je vel zit. Zo kun je optimaal presteren en de beste resultaten bereiken. Een inleiding hierover krijgen we van Interieurdesigner Miriam Smakmanen en tuinarchitect Herbert Mombarg.

Informeel netwerken, promotie én jouw pitch!

Daarnaast is een Open Ondernemerskoffie natuurlijk vooral om te netwerken en kennismaken. Dit bij een heerlijke kop koffie of thee met lekkere koekjes. Bovendien krijg je de gelegenheid om 1 minuut een pitch over je bedrijf te houden: heel kort de essentie noemen van jouw bedrijf en jouw werk, zodat het netwerken daarna weer een stukje makkelijker gaat. Op de promotietafel kun je je folders en visitekaartjes neerleggen.

Open Ondernemerskoffie Vallei en Neder Veluwe

Open Koffie Bennekom en Omstreken is omgedoopt. Vanaf 1 januari 2019 heet het Open Ondernemerskoffie Vallei en Neder Veluwe. Als er een sponsor is, is de koffie gratis. Deze keer is de koffie voor eigen rekening.

Je bent van harte welkom. Ken je andere ondernemers? Neem ze gerust mee!

De Open Ondernemers Koffie

Dinsdag 20 februari 2018 van 9-11 uur

De Dorpsherberg,
Brinkstraat 4, Bennekom.