Jilster sponsort OC december en vraag aandacht voor Fietsmaatjes

Druk met zaken afronden en klaarzetten voor een frisse start in januari? Kom toch nog even inspiratief netwerken op 20 december… natuurlijk in De Dorpsherberg in Bennekom! En hoor meteen alles over het leuke vrijwilligersproject Fietsmaatjes.

Jilster bv sponsort deze Open Koffie, om de aandacht te vestigen op het vrijwilligersproject Fietsmaatjes Bennekom. Tijdens de bijeenkomst staat er een doos. Daarin kun je ter plekke, mooi in lijn met de kerstgedachte, je gift en je aanmelding als vrijwilliger doen.

Fietsmaatjes

Soms gaat fietsen niet (meer) zo goed. Bijvoorbeeld door een beperking of blessure. Fijn als iemand dan wat van het stuur- en trapwerk met jou samendoet, zodat je er toch op uit kunt. Daarvoor heeft Fietsmaatjes Bennekom nu één, binnenkort twee duofietsen klaarstaan.

Lijkt het je wat om bijvoorbeeld elke veertien dagen gezellig met een maatje een tochtje te maken op zo’n duofiets? Doe dan een briefje met je contactgegevens in de doos bij de open Koffie. Of geef je telefonisch op bij Anja Kroodsma: 06 3007 2559, of Sebastiaan van Dijk: 06 2909 0489. Opgeven via de website kan ook.

Fietsmaatjes Bennekom is nog in oprichting en werkt samen met Hersenletsel on tour en De Zonnebloem. De statuten worden opgesteld in gesponsorde samenwerking met notariskantoor van Putten van Apeldoorn.