Kerst open koffie vervroegd naar 13 december

Herken je die situatie, dat je in een gezelschap komt en er wordt over wat lopende zaken gesproken en ineens zegt iemand: “ik ben bezig met een bepaalde activiteit, maar ik kom er niet goed uit. Weet je nog een iemand die goed is in …”. 

Je probeert mee te denken hoe je die persoon zou kunnen helpen door mee te denken of er iemand in je eigen netwerk daarvoor geschikt is en hoe je die zou kunnen aanbevelen. Maar weet je voldoende over die persoon en wat diens activiteiten en kwaliteiten precies zijn… Je wilt ook niet een verkeerde persoon voordragen..

Zaak om onder het genot van een kop kofffie elkaar eens goed te bevragen over waar je expertise en kernkwaliteiten liggen. Welke opdrachten zou je wel of juist niet willen doen. Dit maakt het voor de andere persoon gemakkelijker om iemand gerichter aan te bevelen. Mogelijk zijn er ook wat sprekende voorbeelden die hierbij kunnen ondersteunen, omdat je in het verleden al een soortgelijke activiteit of opdracht hebt uitgevoerd en de opdrachtgever tevreden was met de oplevering en eventueel wal wat wil toelichten hierover.

Ook gaan we kijken hoe we als Open Ondernemers Koffie meer kunnen doen om kennis en expertise in ons netwerk meer te presenteren.

De open Ondernemers Koffie is 13 december, vanwege de kerstdrukte een week eerder. Deur open vanaf 9 uur. Natuurlijk is er weer een presentatietafel waar je je promotiemateriaal op kwijt kunt.