Mediation Het Vertrouwen

Open Coffee Bennekom gaat weer van start op 21 januari 2020

Wat kan je doen als er sprake is van ziekteverzuim met een onderliggend conflict, wanneer er onenigheid is met een leidinggevende of collega, of als een verstoorde arbeidsrelatie zorgt voor stress, burn-out, haat en nijd, of pesten? Mocht je ZZP’er zijn en geen collega’s hebben maar wél een lastig conflict met een opdrachtgever of met een klant, dan kan mediation je daar op dezelfde wijze tot een oplossing helpen.
Ga je het juridisch gevecht aan? Huur je een advocaat in en start je een veelal langdurig proces waarbij je niet zelf aan het roer zit? Of wil je inbreng houden in de oplossing en zelf medebeslissend zijn, een afgebakend traject ingaan en bovendien overzicht over de kosten houden? Dan is mediation een geschikte methode om samen een toekomstbestendige oplossing te bereiken. Met een slagingspercentage van ruim 85% zijn al velen voorgegaan die zeer tevreden de hand hebben kunnen schudden van ‘die ander’ waarmee eerst toch echt niet te praten was…

Annette de Boer van Mediation Het Vertrouwen zal ingaan op de mogelijkheden van mediation om gezamenlijk een arbeidsconflict op te lossen.