Monique van Dam van Marketing Energy sponsor Open Koffie november

Dinsdag 19 november is weer de Open Ondernemerskoffie van Bennekom en omstreken. Vanaf 9 uur staat de deur van de Dorpsherberg in Bennekom weer open.  We kunnen dan weer volop netwerken onder het genot van een kop koffie of thee. Natuurlijk is er ook weer een tafel aanwezig waar je promotiemateriaal kunt neerleggen en ook zullen we weer de vraag- en aanbodflappen ophangen. Ben je op zoek naar een dienst of heb je juist een leuke dienst aan te bieden….vraag en aanbod komen daar samen. Hang je vraag op, zoek bij de aanbiedingen en maak kennis met de vrager of aanbieder. Wie weet wat een leuke samenwerkingen dat kan opleveren.

Monique van Dam van Marketing Energy.

moniquevandam-trainersfoto2Hoe word je beter gevonden in Google? Dat is de basis van de diensten van website- en SEO-coach Monique van Dam van Marketing Energy. Als ervaren freelance content manager, maar nu ook als enthousiaste trainer.
Marketing Energy helpt bedrijven al jaren met webteksten, vullen en bijhouden van hun website en e-nieuwsbrieven. Én met zoekmachine optimalisatie (SEO): om hoger te scoren in Google. Door websites technisch en inhoudelijk specifiek op orde te brengen.

Sinds kort geeft Monique haar uitgebreide SEO-kennis en -ervaring via praktische workshops door aan andere vrouwelijke ondernemers.