Nieuwe Open Koffie

Tot de zomervakantie was de organisatie van de Open Koffie Bennekom in handen van Alfa Accountants. Nogmaals hartelijk dank voor de altijd goede organisatie.

Locatie

Vanaf de zomervakantie zullen een aantal vrijwilligers de organisatie op zich nemen. Geen van deze vrijwilligers beschikt echter over een bedrijfspand waar ook voldoende ruimte is om een Open Koffie te organiseren. Daarbij vinden wij het ook goed dat de Open Koffie gaat rouleren door Bennekom. Op deze manier kunnen we op een leuke manier kennismaken met onze mede-ondernemers.

Voor onze eerste Open Koffie, 17 september 2013, zijn we welkom bij Nico de Bruijn op zijn locatie: Kookstudio Bonogusta.

Heb jij een goede locatie en vind je het leuk om de Open Koffie in jouw bedrijfspand te ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Iets lekkers bij de koffie

En hoewel de Open Koffie vooral netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee is, is het altijd leuk om iets lekkers bij de koffie te kunnen serveren.

Elke maand stellen we daarom iemand in de gelegenheid om het lekkers bij de koffie te verzorgen/sponsoren. Natuurlijk mag je daarbij je eigen bedrijf ook even in het zonnetje zetten.

Wil jij het lekkers bij de koffie verzorgen? Neem dan even contact op.