Open Coffee Bennekom in teken van mond-tot-mond reclame

Hoe krijg je de meeste klanten voor jouw bedrijf? Voor de meeste ondernemers is mond-tot-mond reclame de grootste bron van klanten. Maar welke factoren zorgen voor mond-tot-mondreclame en wat kun je doen om dit te stimuleren? Kom naar de Open Koffie Bennekom op dinsdag 17 april a.s.

Geheimen van mond-tot-mond reclame

Marketing expert en filmmaker Lidwina Brusche van Mediahuis de Leeuw zal je inwijden in de geheimen van mond-tot-mondreclame. Het wordt een ochtend vol inspiratie, waarin je zult ontdekken hoe marketing wèrkt!

Koffie en kennismaken met collega ondernemers

Zoals elke maand maken we na de presentatie weer tijd voor een kort pitch-rondje gevolgd door informeel netwerken. Dit keer heten we daarbij ook een aantal plusklasleerlingen van Jongleren.biz van harte welkom. Zij vertellen over het bedrijf dat zij zijn gestart.

De deuren van de Dorpsherberg in Bennekom gaan weer speciaal voor ons om 9 uur open. Op de promotietafel kun je je folders, boek en visitekaartjes neerleggen om jezelf zichtbaar te maken. Omdat er geen sponsor is, is de koffie wel voor eigen rekening. De organisatoren heten je graag welkom tijdens de Open Ondernemers Koffie. Neem gerust een collega ondernemer mee.