Open Coffee bij Siza AC klein maar zeer geslaagd

kl_20131119_Open Coffee Siza AC_0011Het was een klein groepje ondernemers deze keer, wat de Open Coffee Bennekom bezocht. Volgens ons een gemiste kans voor velen want we waren op bezoek bij een unieke instelling: Activiteiten Centrum Siza. Niet alleen konden we genieten van de bakresultaten van de bakgroep, die heerlijke cupcakes en gewone cakes hadden gemaakt. Ook kregen we tijdens de rondleiding een blik in de keuken van Siza en zagen we wat een ontzettend mooie en originele dingen ze hier maken. Veel van deze dingen zijn te koop in de winkel van Siza “Uniek” en wij raden vele ondernemers (en niet-ondernemers) dan ook aan daar eens een bezoek aan te brengen. Mooie cadeaus en relatiegeschenken.
Bekijk een deel van de kunstwerkjes bij de foto’s.

Ook helpt Siza mee met het maken van Kiwanis poppen. Deze poppen worden in ziekenhuizen aan kinderen gegeven ter voorbereiding aan een operatie.

Naast het maken van mooie dingen is er bij Siza ook ruimte voor andere activiteiten. Zo zamelen ze ook speelgoed in voor de Speelgoedbank. Het binnengekomen speelgoed wordt helemaal gecontroleerd en alleen heel en compleet speelgoed gaat naar de Speelgoedbank.

Fijn dat we te gast mochten zijn bij Siza en dat we een rondleiding kregen die veel van Siza liet zien. Ga er gerust eens langs.

Een kleine foto impressie van ons bezoek aan Siza