Open Coffee on tour te gast bij De Hooilanden

Dinsdag 21 januari is Open Coffee Bennekom te gast bij De Hooilanden op de Slagsteeg 20 in Bennekom. Hier staat een heerlijke kop koffie of thee voor ons klaar. Ada Sophie Culinair biedt ons wat lekkers bij de koffie aan. Ada Sophie Culinair verzorgd regelmatig kookworkshops op De Hooilanden.

De Hooilanden is een biologische boerderij in Bennekom, in het hart van de Gelderse Vallei. Het is een biologische melkveehouderij met zo’n tachtig karakteristieke blaarkop koeien. De boerderij is daarnaast ook een zorgboerderij, een vergaderboerderij en een culinaire boerderij. De plek leent zich uitstekend voor vergaderingen, (kook)workshops of en besloten diner op een bijzondere buitenlocatie. Bovendien komen veel ingrediënten hiervoor van het land en de omgeving.

Ada van Ada Sophie Culinair is bij veel mensen al bekend als de chefkok van Albert Heijn Bennekom, waar zij (of tegenwoordig haar zoon Pim) ons op vrijdag en zaterdag altijd verrast met weer een heerlijk gerecht. Ik denk dat er in menig Bennekomse keuken al veel recepten van Ada zijn uitgeprobeerd.

Natuurlijk is er ook deze Open Coffee weer gelegenheid om promotiemateriaal op de “Kennismakingstafel” te leggen.

We hopen dat we weer met een grote groep kunnen netwerken. Zet dus de datum in de agenda en kom een kijkje nemen op de Hooilanden.