Open Ondernemerskoffie bij de Dorpsherberg

12771691_1094830080562251_2431888870278329202_o (1)De Open Ondernemers koffie van maart is niet meer zoals vanouds bij Eindeloos Koffie en Thee. Zowel de Open Koffie als Eindeloos waren zo groot gegroeid dat de combinatie niet meer in de zaak van Eindeloos paste. Gelukkig hebben we een hele mooie nieuwe locatie gevonden. Vanaf maart zijn we te gast in de geheel vernieuwde Dorpsherberg aan de Brinkstraat 4 in Bennekom. Jan en Ina van de Born zullen dan onze gastheer en gastvrouw zijn. We vinden het jammer dat we Eindeloos hebben moeten verlaten en zijn ook zeer blij dat we daar elke maand onze Open Koffie hebben kunnen houden.¬†We zijn blij dat we al snel zo’n mooie nieuwe locatie hebben gevonden in het centrum van Bennekom.

Dinsdag 15 maart is eerste keer op deze nieuwe locatie. Op dit moment is er nog sponsor, dus zal iedereen zijn eigen koffie netjes moeten afrekenen. Wil je de Open Koffie sponsoren dan kan dat altijd. Neem dan even contact met ons op.

Wij hopen iedereen dinsdag 15 maart weer te zien op onze nieuwe locatie. Voor iedereen die nog niet zo bekend is in het centrum van Bennekom: de Dorpsherberg is vlak bij Eindeloos in de Brinkstraat, ongeveer tegenover de HEMA en Roos mode.