Open Ondernemerskoffie januari

Leuk om allemaal positieve reacties te krijgen op de Open Koffies bij Eindeloos. Nog meer reden om deze samenwerking gewoon door te zetten. De Open Koffie van januari is dus weer bij Eindeloos. De derde dinsdag van januari valt laat. De Open Koffie is op 20 januari. Vanaf 9 uur gaat de deur bij Eindeloos weer voor ons open. De Open Koffie vindt plaats in de achterzaal van Eindeloos. Eindeloos vind je op de Veenderweg 18 in Bennekom.

TA logo stopwinstlekkageDe sponsor van deze Open Coffee in januari is Michiel van de Watering van Thexton Armstrong van de Watering. Al ruim 10 jaar ondernemer en sinds twee jaar als franchisenemer van deze organisatie actief in deze regio om de ‘winstlekkage’ te bestrijden. Denk daarbij niet alleen aan geld want bij menig ondernemer heeft Michiel ook gewerkt aan het verbeteren van de balans tussen werktijd en priv√©tijd. Ook herstelde hij bij sommige opdrachtgevers het plezier dat o.a. door crisis, regelgeving, lastige klanten en medewerkers onder druk was komen te staan. Dat is de belangrijkste drijfveer waarom Michiel dit werk doet; het leven van de ondernemer zowel zakelijk als priv√© weer met de gewenste resultaten organiseren. Welke ondernemer wil nou niet 10 % van de omzet toevoegen aan de winst?

 

NB. Vanaf 9.30 is Eindeloos ook open voor reguliere gasten. Deze vormen geen onderdeel van de Open Koffie, dus graag onder deze gasten niet flyeren.