Pitchen met je website

Tijdens de Open Ondernemers Koffie van februari gaan we pitchen met onze website. Wat zegt jouw website over jou, over jouw werk. Is het duidelijk waarvoor de bezoeker bij jou terecht kan en hoe makkelijk is het om tot een vervolg van het websitebezoek te komen. Want je kent het gezegde vast wel… Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. Die eerste ontmoeting moet dus goed zijn. Dat geldt niet alleen voor jou in direct contact met je potentiële klant, maar ook voor je website.
Karin Bronwasser van Bronwasser Websites is WordPressoloog en heeft al vele ondernemers met hun website geholpen. Zij merkt elke keer weer hoe lastig het is om je verhaal goed en duidelijk op de homepage te krijgen zodat mensen direct zien of jij degene bent waar zij naar op zoek zijn of dat ze verder moeten zoeken.
Daarom gaan we er dinsdag met elkaar naar kijken. Kom dus dinsdag 21 februari om 9 uur naar de Open Ondernemers Koffie in de Café de Dorpsherberg, Brinkstraat in Bennekom en doe je pitch met je website. Leer van de feedback van je mogelijke klanten. We starten om 9:15 met een korte inleiding en daarna gaan we pitchen. Afhankelijk van de grootte van de groep doen we het met elkaar of in kleinere groepjes. Neem eventueel je laptop mee.

Natuurlijk is er weer ruimte om te netwerken. Koffie en thee zijn voor eigen rekening.