Rabobank sponsor op Open Koffie 19 mei

Dinsdag 19 mei kunnen ondernemende mensen uit de omgeving van Bennekom weer terecht bij Open Coffee Bennekom. Deze vindt plaats van 09.00 uur tot 11.00 uur bij Eindeloos Koffie Thee & Winkel aan de Veenderweg 18 in Bennekom. Het kopje koffie wordt dit keer aangeboden door Rabobank Vallei en Rijn.

De doelstelling van Open Coffee is simpel: kennismaken met collega-ondernemers onder het genot van een kopje koffie. Er is een ‘kennismakingstafel’ waarop ondernemers zich aan de hand van visitekaartjes, folders en producten nader kunnen presenteren. De organisatie van de Open Coffee is in handen van vier zelfstandigen: Karin Bronwasser van Bronwasser Websites, Jef van Beckhoven (BLCC Loopbaanbegeleiding), Anneke Moolenaar (Moolenaar Consultancy) en Mark Hemmer (Dorpsglossy benn.). Open Coffee Bennekom heeft Eindeloos als vaste locatie gekozen en dat blijkt een succes. Steeds meer belangstellenden komen even ongedwongen netwerken op de derde dinsdag van de maand.

Initiatief

Rabobank Vallei en Rijn sponsort deze editie van Open Coffee Bennekom. Joey Borgers, Starterscoördinator bij Rabobank Vallei en Rijn: “De Rabobank wil dáár zijn waar de klanten zich bevinden. Om die reden zijn we ook aanwezig bij de Open Coffee Bennekom en sponsoren we dit prachtige initiatief voor startende ondernemers. Met het mede mogelijk maken van deze bijeenkomst in Bennekom bieden we startende ondernemers een podium om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren’, vertelt hij. ‘Rabobank doet nog veel meer voor startende ondernemers. Elke laatste woensdag van de maand is er onze StartersInloop op onze hoofdvestiging in Ede, tussen 15.00 – 19.00 uur. Daarnaast zijn we ook partner van Centrum voor Jong Ondernemerschap (CvJO) in Ede, waar we elke woensdagmorgen tussen 9.00 en 11.30 uur een inloopspreekuur hebben. Vrijblijvend kun je dan met mij in gesprek gaan. Via die weg heb ik al zoveel leuke gesprekken gehad en starters op weg kunnen helpen. Misschien binnenkort jij wel!’