Sponsor Open Ondernemers Koffie september: Rabobank

De zomervakantie is alweer voor de meeste mensen voorbij. De kinderen zijn weer naar school en dus is het ook weer tijd om een ochtend weer te netwerken op de Open Ondernemers Koffie Bennekom en omstreken. De derde dinsdag van september.. net voordat Koning Willem Alexander de kroonrede zal voorlezen, is hier weer volop gelegenheid voor bij de Dorpsherberg in Bennekom. Vanaf 9 uur is de deur weer open en staat de koffie weer klaar. Sponsor voor deze Open Koffie is de Rabobank.

Rabobank en Teckle

“Een innovatie succesvol in de markt zetten vraagt om een goed plan en een lange adem. Daarom introduceerde Rabobank Vallei en Rijn vorige maand haar innovatieservice Teckle. Teckle helpt ondernemers om hun innovaties te realiseren.
Innoverende bancaire dienstverlener

Teckle is een SPARRINGPARTNER, ADVISEUR en CRITICUS, met een belangrijk en omvangrijk netwerk. Daar hebben ondernemers behoefte aan.
Als bancaire dienstverlener is Teckle net zo innoverend als de vernieuwers waar zij zich op richten. Gedreven om samen met ondernemers, nieuwe uitdagingen aan te gaan. En niet bang om de nek uit te steken.
Het financieren van innovaties, zeker vanaf de pre-seedfase, vraagt om speciale expertises. Expertises die nodig zijn om verder te groeien. De Teckle- adviseurs hebben deze expertise volop in huis en ondersteunen deze specifieke ondernemers daarom graag.
“Teckle is met recht de innovatieve neus van Rabobank Vallei en Rijn die speurt naar innovaties!” Joey Borgers, starterscoordinator en lid van het Teckle-team vertelt er graag meer over tijdens de Open Coffee bijeenkomst.

 Meer weten? Kijk op www.teckle.nl of bel met een van de innovatie-adviseurs op nummer
(0318) 660 664 of stuur een mail naar
teckle.vr@rabobank.nl

 Rabobank Vallei en Rijn
(0318) 660 664
www.rabobank.nl