Succesvol ondernemen begint bij jezelf

Waar loop jij tegenaan in je onderneming? Dat was de vraag die we jullie stelden tijdens de Open Ondernemers Koffie van april. Dat leverde een mooie discussie op en gaf zeker het resultaat waar wij op uit waren.. onderwerpen voor volgende bijeenkomsten. En het idee om deze vraag vaker te stellen en dan op 1 onderwerp wat door discussieren. We starten op dinsdag 17 mei met een introductie workshop Succesvol ondernemen begint bij jezelf. Deur open op 9 uur. Locatie.. de Dorpsherberg in Bennekom

We hebben allen hart voor onze zaak en willen graag groeien als ondernemer. Maar succesvol ondernemen in deze uitdagende tijden blijft toch een vak apart!“Hoe zet ik mezelf zichtbaar en onderscheidend in de markt? Waar haal ik nieuwe, leuke klanten vandaan? Wat is mijn product of dienst waard? Hoe zorg ik ervoor dat mijn onderneming blijft groeien?”Dit zijn vragen die tijdens de Open Koffie ter sprake kwamen, omdat vrijwel iedereen dit herkent en hier van tijd tot tijd mee worstelt.Natuurlijk kan je hier veel over lezen of over praten om elkaar tips te geven. Echter, gebleken is dat dit niet voldoende is om deze lastige uitdagingen aan te gaan. Dit komt omdat de sleutel tot de antwoorden op deze vragen dieper gelegen ligt, namelijk in het kunnen ondernemen met hart en ziel.Jij – en je team- vertegenwoordigen namelijk veel meer dan je producten of diensten. Vooral nu je klanten steeds meer kijken naar de persoon achter het bedrijf. Mensen willen zaken doen met mensen en niet meer met bedrijven! Dat betekent concreet dat jouw onderneming net zo succesvol is als je eigen persoonlijke ontwikkeling.Want als je nog last hebt van beperkende overtuigingen over je kunnen, of niet voldoende voelt en helder hebt wat jij precies wilt overbrengen én hoe je dit stap-voor-stap gaat bewerkstelligen, dan kost dit je heel veel moeite en energie. Dat zal op den duur ten koste gaan van je werkplezier, gezondheid en inkomen. In het ergste geval moet je stoppen met je onderneming.Om je hierbij te helpen verzorgt Janneke Tiemissen graag een Organisatieopstelling om inzichtelijk te krijgen én te helen wat jou nu tegenhoudt om wel moeiteloos te ondernemen.
Janneke is zelfstandig coach en therapeut sinds 2013. Ze helpt vrouwen en mannen bij het helen van angsten, emotionele blokkades en negatieve overtuigingen door middel van het werken met het onderbewuste en zelfherstellende vermogen van het lichaam. Janneke heeft daarnaast veel ervaring in het oplossen van conflicten in relaties en teams.Worstel jij ook met bepaalde ondernemersthema’s? Wil jij meer leuke klanten? Meer omzet? Voel je dat de groei in je bedrijf stagneert? Kortom, wil jij moeitelozer kunnen ondernemen door klanten aan te trekken vanuit je hart en ziel?Kom dan naar de Open Ondernemers Koffie van mei. Janneke geeft ons tijdens de Open Ondernemers Koffie een voorproefje van een organisatieopstelling en heeft aangeboden op een nog nader te bepalen datum een uitgebreide organisatieopstelling te willen doen. Daarover later meer tijdens de Open Ondernemers Koffie.We zien je graag op 17 mei, de deuren van de Dorpsherberg in Bennekom zijn weer vanaf 9 uur voor ons open. Koffie en thee voor eigen rekening. Jan en Ina van de Dorpsherberg zorgen weer voor het koekje bij de koffie. Er is weer een presentatietafel.Deel dit bericht met mede ondernemers. Stuur het door of neem een collega ondernemer mee.