Waar krijg jij energie van?

“Waar krijg jij energie van in je werk?” Dat is het thema van de komende Open Ondernemers Koffie Vallei en Nederveluwe. Er zijn dagen dat je na een hele dag werken de wereld nog volop aan kan en soms wil je alleen nog maar op de bank ploffen en niets…. hoe komt dat. Waarom heb je de ene dag nog volop energie en de andere dag is na een dag werken de energie totaal verdwenen. We merken het niet maar soms kunnen er ongemerkt energieslurpers in je werk verschijnen. Tijd daar eens aandacht aan te besteden en met elkaar te kijken hoe je voorkomt dat je onnodig energie verliest tijdens je werk. Wat zijn nu die energievreters, maar eigenlijk veel belangrijker.. wat zijn nu die dingen in je werk waar je juist energie van krijgt. En hoe kun je nu zorgen dat je meer energiegevende dingen in je werk krijgt (of van die energieslurpende dingen afkomt)

De deur van de Dorpsherberg is weer open om 9 uur. Na een korte kennismaking in een pitchrondje starten we om 9.30 met het thema.

Koffie en thee zijn weer voor eigen rekening. En natuurlijk is er weer een presentatietafel waar je je promotiemateriaal kwijt kunt.