Working Colours sponsort Open Koffie januari

Dinsdag 19 januari is er weer een Open Ondernemers Koffie bij Eindeloos Koffie en Thee aan de Veenderweg in Bennekom. Henrike van de Kraats van Commotivatie en Yvonne Veenendaal van Orizzonte, twee ondernemers op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling, sponsoren deze keer uw kop koffie.

workingcolorsZij hebben hun krachten gebundeld in Working Colours, een concept voor teamontwikkeling. Tijdens de Open Coffee presenteren zij in het kort ‘Working Colours voor Working Teams’.
Om teamsamenwerking te laten floreren maken zij gebruik van creatieve werkvormen geïnspireerd op de theorieën van Jung en de methode Appreciative Inquiry. Wanneer je interesse hebt in een teamontwikkelingstraject dat inzichten en handvatten verschaft om de individuele kwaliteiten van de teamleden beter te benutten, kom dan zeker even langs om (nader)kennis te maken met Henrike en Yvonne.

En natuurlijk zijn er tijdens de Open Ondernemers Koffie mee ondernemers om kennis mee te maken. De Open Ondernemers Koffie start om 9 uur.